PitaPata Cat tickers PitaPata Cat tickers PitaPata Cat tickers

2009. május 29., péntek

Készülődés

Ahogy öregszem, egyre inkább szeretem a családi és baráti együttléteket. Holnap a öcsémék és a barátnőmék jönnek hozzám, ha az idő is engedi a kertben fogunk grillezni. Nyarat köszöntünk :-))
Tegnap itthon maradtam egy nap szabira, hogy eltüntessem a ház szigetelés és festés után maradt szemetet és megpróbáljam helyrehozni a növényzetben esett károkat. Ez sikerült is, de a füvet már nem tudtam lenyírni. Sebaj, úgyis sárgul az egész, hiába locsolom :-(
Most meg sütök. Unokaöcsém kérésére hatalmas adag duplacsokis muffint. Azt mondta, a grillezés akár el is maradhat, ha van muffin :-) Két tepsi már kész van, a harmadik még a sütőben.

A húst az öcsém hozza, a hentes haverja már felszeletelte és bepácolta. Évek óta tőle jönnek a husik, csodálatosak !
A barátnőm salátát hoz, a fiúknak olivabogyós görög salit, nekem finom sprotnis krumplisalátát. Rám a süti, az innivalók és a helyszín biztosítása maradt. Néhány hete egy kedves barátomnál ettem tárcsán sütött zellert, holnap kipróbáljuk milyen grillezve :-) Szóval szépen megosztottuk a feladatokat, ez már bevált recept.
Így aztán az egész délután dumálhatunk, nevethetünk, jól érezzük magunkat! Ritka kincs ez a mai rohanó, elembertelenedő világban !

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól sikerült a grillezés. a kajaválaszték lenyűgöző volt, a tárcsás paprikát mindenképpen kipróbálom!
    Igen, nagyon fontosak ezek a találkozások, családdal-barátokkal, sokat meríthet belőlük az ember lelkileg.

    VálaszTörlés
  2. Vacikám, tessék írni a blogot, mert minden nap rákattintok, és csak készülődsz, készülődsz, légy szíves befejezni a készülődést, és írni nekünk.:-)

    VálaszTörlés