2011. február 5., szombat

Megszülettem :-)


Szinte hihetetlen, hogy több, mint 53 éve, hogy megszülettem. Valahogy nem tudom felfogni. Már nem a megszületés, hanem az 53 évet :-)) Régebben azt gondoltam, aki már elmúlt 50, az mi a csudát akar az élettől. De most, így túl az ötvenen még szeretnék élni :-))))

Vannak ennek a kornak is szépségei, tulajdonképpen teljesen jól érzem magam :) Na jó, reggel és este gyógyszert kell szednem holmi vérnyomás meg koleszterin miatt, de ez nem zavarja az életemet :-) Ha nem lenne a munkahelyemen a bizonytalanság, teljesen jól érezném magamat.

Ma tartottuk a családi ünnepséget. Nagyon jól sikerült, a családtagjaim és barátaim is itt voltak, szép volt.

Elmerengek az elmúlt éveken. A születésemről, amikor édesanyámat a szomszéd vitte be a János kórházba, mert apámnak pártértekezlete volt. De édesapám még időben odaért, így aztán a havas januárban - bár az már február volt - kigyalogolt Újpestre anyám szüleihez a hírrel. Nagyanyám szerint pezsgőt ivott a küszöbön a lánya születésére és összetörte a poharat :)))

Nagyon szép életem volt eddig, remélem, a további is ilyen lesz. A szüleim nagyon akartak és szerettek, mindent megtettek, hogy nekünk a legjobb legyen, tanulhassunk és felkészülhessünk az életre. Nagyon bízom abban, hogy bár már csak a túlvilágon látják, de nem csalódtak. Sem bennem, sem a testvéremben.

3 megjegyzés:

 1. Gratulálok a születésnapodhoz, és még sok, legalább ilyen boldog évet kívánok!

  Naná, hogy 50 után is van szépség az életben! Sőt még 70 után is, nekem elhiheted.:-))

  Egy-két bogyó nem a világ ettől még szép az élet, és rajtad áll, hogy még szebb legyen!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon boldog születésnapot kívánok! Még sokat!

  Biztos vagyok benne, hogy a szüleid büszkén és boldogan néznek le Rád! Jó munkát végeztek!

  VálaszTörlés
 3. Megkésve bár, de még sok, nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

  VálaszTörlés