PitaPata Cat tickers PitaPata Cat tickers PitaPata Cat tickers

2010. december 24., péntek

Félek

Félek, rettenetesen félek az idei karácsonytól. Már az előjelek sem voltak a legjobbak, hiszen nem jöhettem el szabira, egy januári amerikai inspekció miatt végig dolgoznom kellett. Csak szerda este tudtam elmenni bevásárolni a karácsonyi kajákat. Az idén nálam lesz a családi karácsony és tegnap reggel még egy sütim sem volt megsütve.
De amitől a legjobban félek, az Vacika. Kedd este óta nem eszik, szerdán este hányás nyomokat találtam, így tegnap reggel rohantam vele az orvoshoz. Nem tudják mi baja van. Vettek vért, kapott infúziót meg mindenféle gyógyszereket a hányás ellen és ma reggel kell visszamennünk. A labor ismeretében talán okosabbak leszünk.

Vaci továbbra sem eszik, pedig minden kedvencével megkínáltam, sőt tegnap megfőztem egy pulykanyakat is a mai vacsora alapanyagából :-((

Alig aludtam az éjjel, hülyeségeket álmodtam. Ugyan volt 3 macskám, de nem volt köztük Vaci :-(( Volt viszont egy számomra ismeretlen, kék MC kandúr, Rupert, aki állítólag az enyém volt ... Még a 34 éve halott, kedvenc nagynéném is megjelent az álmomban, ugyanolyan mosolygósan és szeretettel, mint amilyen mindig is volt.

Vacika gubbaszt, de éjjel feljött az ágyamra, ott aludtak JJ-vel. Nagyon féltem, mert februárban ugyanezt végigéltem Fáncsikával, infúziók, imádkozás, hogy egyen egy falatot, eredménytelenül :-(( A tünetek nem teljesen ugyanazok, Vaci tiszta, nyálszerű valamit hány. Most már csak arra tudok gondolni, hogy valamit lenyelt, ami elzárja a beleit. De hol találok olyan orvost, aki karácsonykor megműti ??????

Vacika most annyi idős, mint Fáncsika volt, amikor itthagyott. Ráadásul ma délben lesz 12 éve, hogy Fáncsika megérkezett hozzám. Nagyon tartottam ettől a naptól, de azért azt nem hittem, hogy esetleg el kell búcsúznom Vacitól is :-((

Málnus és JJ itt ülnek mellettem, érzik, hogy valami baj van, de ez nem zavarja meg őket abban, hogy megegyék a Vacinak kínálgatott kaját.

Vacika, gyógyulj meg, ez lenne a legszebb karácsonyi ajándékom !!!!!!!

3 megjegyzés:

  1. Vacika!

    Nagyon őszintén kívánom, hogy gyógyulj meg!

    VálaszTörlés
  2. Vacika drágám! Gyógyulj meg, kérlek!

    VálaszTörlés
  3. Ne félj, Vacmarek kedves, Vacika rendbe jön, ebben egészen biztos vagyok!:-)) Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++-t küldök neki és neked is!

    VálaszTörlés